Concert

  • 19:30 : doors
  • 20:00 : Moodprint

Moodprint is het muzikaal project van Alexander Cornelis (24 jaar). Hij zette zijn eerste stappen in de muziekwereld in 2012. Onder het Leuvense label Tangram Records bracht hij zijn eerste ep’s uit waarbij hij samenwerkte met namen als Lefto, 22 tracks, Gilles Peterson, Soulection, Xlr8r, Nickodemus en verschillende (inter-)nationale radiostations (Rinse Fm, BBC Radio 6, Boiler Room, Red Light Radio, Radio 1 en Studio Brussel). Momenteel onderneemt hij een zoektocht naar verschillende manieren om om te gaan met kunst en muziek. Vandaar ook de start twee jaar geleden van het project ‘Moodprint Invites’. Hiermee raakte hij ook voor het eerst in contact met 2 Times Nothing in 2016. Naast het maken van muziek en het organiseren van deze expo zet hij ook feesten (Oddities) op samen met twee andere lokale dj’s in Leuven en begeleidt hij een radioshow (‘B-sides’) op de eerste Belgische community radio, namelijk The Word, waar hij muzikale en visuele artiesten samenbrengt (Le Motel, Lander Gyselinck, Dijf Sanders, Brihang, LTGL, John Gomez, Bisser, Dzia, Obed Vleugels…).

  • 20:45 : 2 Times Nothing

2 Times Nothing is een Brusselse band van vijf gedreven jonge muzikanten die een eclectische mix brengen van jazz en elektronische muziek. Ze zijn daarbij sterk beïnvloed door zowel jazz als moderne clubmuziek. Het ene moment slagen ze erin het publiek muisstil en aandachtig te krijgen met complexe melodieën en ritmes en het volgende moment staat de hele zaal te dansen op elektronische beats. Zo vormen ze een evenwicht tussen het akoestische en het elektronische.

De leden van 2 Times Nothing spelen en schrijven al van jongs af aan samen muziek waardoor ze een unieke, krachtige bandsound creëeren.  Zeker weten dat deze jonge gasten nog veel in petto hebben de komende jaren!

Voor fans van:

BADBADNOTGOOD, Four Tet, Stuff., Pudding oO, Pomrad

Band members:

Maurice de Clerck – Sax, Ewi, Electronics

Arto Van Roey – Gitaar

Jorick Hens – Gitaar

Jacob Hus – Basgitaar

Thomas Geysen – Drums

Share