Workshop (NL/FR) voor iedereen vanaf 15 jaar 

Taal is een oh zo belangrijk, maar vaak ongekend deel van ons leven. In deze workshop zullen we onze eigen taal leren voelen en verkennen door middel van bewegingen en geluiden, op een speelse en wat ongewone manier. Hoe wij onze taal gebruiken hangt af van ons verleden, onze moedertaal. De klanken die we hebben leren uitspreken en waaraan we de voorkeur hebben gegeven vormden ons stemapparaat en beïnvloeden onze houding en onze bewegingen. We gaan spelen met woorden en klanken. We bewegen onze tong als nooit tevoren, want dit heeft een positief effect op de spanningen in onze kaak en in onze nek, onze stem en ons gevoel voor ritme.

Voor alle nieuwsgierigen die zichzelf beter willen leren kennen en de stem vanuit een nieuwe invalshoek willen benaderen. 

Catherine Delasalle zal je begeleiden vanuit haar ervaring als lerares van de Feldenkrais-methode, als singer-songwriter en als muzikante. Ze heeft met name onderwijs ontwikkeld met betrekking tot de stem voor acteurs (Ecole Lassaad, Cours Florent, Studio Michael Tsjechov) en organiseert ook workshops die toegankelijk zijn voor iedereen, met als doel vertrouwen te ontwikkelen in de eigen gesproken en gezongen stem en in de vrijheid van expressie.

De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt, dus reserveren is ten zeerste aangeraden.

Share