Akoestische siësta – Duo Unda (Transonic event)

15:00 > 17:00 / PROJECTION ROOM

In de geest van akoestische siësta’s biedt Unda (Ariane Chesaux en Isa Belle), op uitnodiging van het label Transonic, een sfeervolle en re-harmoniserende performance, een collectieve intieme ervaring die welzijn en geluidsreizen combineert, waarbij Tibetaanse kommen, gongs, klokken, percussies en akoestische drone op subtiele wijze aan bod komen, met bijzondere aandacht voor vibraties die vooral het lichaam en de zintuigen aanspreken.

Ariane Chesaux (CH/BE) beoefent de kunst van lichaam en ziel. Ze leeft en deelt deze weg door middel van lichaams- en energiewerk, haar fotografische werk, tekeningen en klankreizen met cello, klankschalen en gongs.

Isa Belle’s (FR/BE) artistieke benadering is geworteld in de zoektocht naar het welzijn van het lichaam – in zijn vele dimensies – geassocieerd met persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze nam deel aan verschillende visuele, cinematografische en hedendaagse kunstvoorstellingen. Sinds 2005 werkt ze samen met Paradise Now (elektronische verwerking, stem, co-design) aan verschillende performance projecten (waaronder Sound Massages) en geluidsinstallaties (ondersteund door Transcultures) die geluiden, geuren en aanrakingen met elkaar vermengen, en de bezoekers uitnodigt om nieuwe zintuiglijke ervaringen op te doen.

Share